Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin!!

Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin!!

Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin!!

Bağışıklık sistemi vucudumuzun doğal savunma sistemidir.Vucudu dış etkenlere karşı korumak için beraber çalışan karmaşık bir sistemdir.

Mevsim değişikliğinin oldugu bu zamanlarda bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için uygulayabilceğimiz birçok yöntem var.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZE ETKİ EDEN FAKTÖRLER.

Bağışıklık sistemimizin güçlü olması için düzenli bir uyku düzeni olmazsa olmazlardan.Günde 8 saat uyumak bagısıklık sistemimizi üst düzeyde tutacaktır. Bunla beraber içinde bulundugumuz ruhsal durum cok önemlidir. Sinir stres hali bagısıklık sistemimizin en büyük düşmanlarındandır. Günde yapacagımız yarım saatlik bir egzersiz(yürüyüş deil) bize bu konuda cok yardımcı olacaktır. Ayrıca sigara alkol gibi kötü alışkanlardan uzak durmak ve bol su tüketimi de çok önemlidir.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZİN GÜÇLENMESİNE YARDIM EDECEK BİLEŞİKLER

SELENYUM: Tüm deniz ürünleri, birazilya fındığı, ton balığı, mantar, susam, sarımsak, soğan, yumurta

C VİT: Kuşburnu, domates, soğan, yeşilbiber, kırmızı biber, maydanoz, tere, roka, brokoli, portakal, limon, mandalina, kivi

ÇİNKO: Hindi eti, kabak çekirdeği, kuru baklagiller, deniz ürünleri, susam, fındık, badem

KALSİYUM: Süt, yogurt, kefir, ayran, peynir, et ürünleri

D VİT: Somon, yumurta, süt

Bu ürünlerin yanında hazır olarak size sunulan besin takviyeleri ile de bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz mümkün. https://ozekpharma.com/bagisiklik-guclendirici adresine göz atabilirsiniz.

Özekpharma olarak sizlere bu günkü tavsiyemiz:

Orzax imunol kapsül ve şurup:içeriğindeki beta glukan ve c vit bagısıklık sisteminin fonksiyonuna yardımcı olur. Yetişkinler ve çocuklarınız için güvenle kullanabilirsiniz.  

Etiketler: Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin!!
Eylül 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR